Mădălina și Mihai - Credința în Dumnezeu e importantă în relația noastră

Care a fost cel mai sincer compliment care ți l-a spus?

 

(Mădălina)

- Că sunt frumoasă în felul meu natural. Aveam tendința mereu să mă machiez, să-mi ascund coșurile de pe față. El tot timpul m-a încurajat că îi place așa cum arăt și asta îi cel mai frumos compliment.

(Mihai)

- Ea mereu îmi spune că sunt tare bravo și îmi place asta, eu chiar mă strădui să fiu tare bravo în multe domenii.

(Mădălina)

- Un compliment mai reprezentativ care îi spun lui este că și-a păstrat sufletul de copil. În relația noastră eu îs mai împământată, dar el e mai visător. Sufletul lui așa și a rămas, pur și neatins de partea asta lumească.

Ce este important pentru voi în relația voastră?

 

(Mihai)

Comunicarea prin dragoste și o minte deschisă. O dragoste de asta în care poți discuta toate lucrurile, să scapi de multe stereotipuri, poți să dai toată filozofia lumii la o parte și pur și simplu discuți lucrurile care te macină sau lucrurile frumoase care îți atrag atenția.

(Mădălina)

Credința în Dumnezeu e importantă în relația noastră. Principiile și valorile comune care ne ajută să direcționăm tot ce apare în calea noastră.
Prietenia stă la baza relației noastre. Înainte ca să devenim cuplu eram prietenii cei mai buni. Chiar dacă ar dispărea pasiune și romantismul, oricând este prietenia, este credința care asigură fundamentul.

Care a fost cea mai complicată perioadă din relația voastră și cum ați trecut de ea?

 

(Mihai)

Cam cele mai complicate perioade din relația noastră le creez eu, cu diverse proiecte, care au buget și timp foarte limitat, iar eu am așteptări mărețe și uneori nerealiste. Cam de fiecare dată, n-am reușit să balansez timpul pe care îl avem cu rezultatul măreț la care vrem să ajungem. Iar în ultima sută de metri era foarte stresant ca noi să reușim să terminăm proiectul și după asta să îl prezentăm.

(Mădălina)

El este rebel, iar eu sunt opusul lui. Sunt calculată și ordonată. Socot până în cele mai mici detalii, de la aceea că trebuie să merg 10 min până la stație și încă 5 min de la aceea că pot să mă împiedic, până la detalii mai mari. Dar la dânsul e mai Chill, spontan, din mers cumva lucrurile se întâmplă. Și cumva noi ne completăm, căci eu pot să aiuresc la partea asta de planificare minuțioasă, iar el poate să depășească limitele fără a planifica. Ne îmbinăm foarte bine la acest capitol.

Dacă vrei și tu o ședință foto de cuplu, scrie-mi pe Instagram

Vezi ofertele