Maze Human

There is a treasure in your soul

 

 

De ce labirint?

 

  Labirintul are multe asemănări cu viața. El ar putea fi interpretat ca o problemă care necesită a fi rezolvată.

  Sau am putea să-l privim ca pe un joc. Căutăm premiul mare prin călătoria în labirint. Apoi ajungem la un alt nivel, probabil mai complicat, dar care ne aduce și mai multă satisfacție, încercările ne fac și mai entuziasmați în găsirea trofeului.

  Eu îl privesc ca un drum spre autocunoaștere . Misiunea este să ajungi în centrul labirintului, să te cunoști pe tine, ce comoară ai tu și apoi se dezvălui această comoară oamenilor.

  

  Îmi place cum a spus Diana Ivanov, că viața este asemeni unui labirint, când te afli în el îți pare complicat, dar când ajungi undeva sus, îți dai seama că este mult mai simplu decât ai crezut.

 

  Căile mele sunt căile mele și căile voastre sunt ale voastre. Fiecare cu labirinturile sale. Cred că sunt pe acest pământ pentru a-mi exprima viziunea artistică. Totalitatea experienților ce le-am trăit până acum m-au format într-un mod deosebit de tine, ceea ce și mă face interesant . Cred că te-ai plictisit repede să vezi o copie a ta. Deși mulți oameni asta fac, imită alte persoane devenind xeroxuri rătăcite printre alte xeroxuri .

 

   Poate ai vrea să mă întrebi, dar dacă nu am nimic bun de arătat lumii, ce să fac?  Sfatul meu este să aduni experiențe care să te facă bogat . Călătorește, explorează alte culturi și alte gândiri, învață o limbă nouă, citește cărțile care îți stârnesc curiozitatea, învață să cânți la un instrument muzical și să dansezi . Mai pe scurt, învață tot ce îți aduce plăcere și nu lăsa pe mâine .

 

 

  Procesul: pentru fiecare persoană rezervam o zi aparte pentru a realiza ședința foto. Make up artista Tatiana Codreanu făcea desenul labirintului. Acest proces putea să dureze până la 8 ore. Era o adevărată încercare să desenezi pe un corp viu, care se mișcă, respiră, transpiră și obosește. Tatiana s-a descurcat minunat cu fiecare din participanți.

 

   A doua etapă era ședința foto, care dura până la două ore. În timpul ședinței mă străduiam să stârnesc diferite emoții. Astfel, fotografiile erau variate, exprimând diferite stări interioare precum bucuria, tristețea, furia și pacea. Toate fotografiile au fost editate în alb și negru pentru atrage atenția desenului grafic al labirintului. Plus la asta, emoțiile se citesc mai bine în fotografia alb-negru.

 

  Pentru a face proiectul și mai bogat în conținut, am intervievat fiecare participant al proiectului . Am înregistrat vocile lor. Unii și-au înlăturat barierele interioare și au spus sincer ceea ce gândesc. Probabil, te vei regăsi în gândurile unora din ei, astfel îți vei da seama că nu ești singur.

 

  În concluzie, îți doresc să găsești calea spre comoara ta și drum bun în labirintul vieții tale!