Portret de Autor

Esquire  150

Facem fotografii ca pentru o copertă de revistă. În timp ce ascultăm muzică bună, aranjăm lumina într-un mod artistic ca să evidențiem caracterul tău.

 

1 oră + 12 Fotografii editate. Arenda studioului - de la 25€/oră
Vogue 300€

Ne imaginăm că facem un articol pentru Vogue. Alegem haine stilate, căutăm locația potrivită și creăm opere de artă. După necesitate am putea apela la serviciile unui stilist, Make-up și Hair Stylist la un preț adițional.  

 

2 ore + 30 Fotografii editate.  Arenda studioului - de la 25€/oră. 
Lindberg 600€

Dezvălui caracterul tău Autentic și unic în felul său. Este mai mult un portret psihologic care necesită predispunerea de a te deschide și a fi tu însuți în fața camerei. Acest gen de fotografii necesită mai puțină retușare și mai mult caracter. După necesitate, am putea apela la serviciile unui stilist, Make-up și Hair Stylist la un preț adițional.  

 

4 ore + 100 fotografii + Album.  Arenda studioului - de la 25€/oră                                                    

Fotograful anului 2023

Anul trecut am avut ocazia să fiu premiat la concursul național de fotografie în categoria Portret. Cine știe, poate voi câștiga și la următoarea ediție, cu portretul tău. 

Când mă gândesc la concept, îmi place să caut inspirație din natură. De fapt, suntem o parte din ea și ne armonizăm ușor.